Palvelut


Uudet hammasproteesit

Erikoishammasteknikko valmistaa kokoproteesit suoraan asiakkaalle. Hammasproteesin valmistuksen ja sovittamisen yhteydessä käyntikertoja tulee kolmesta viiteen.

Työ aloitetaan ottamalla alkujäljennökset ja eri vaiheet tehdään asiakkaan kanssa yhteistyössä, jotta varmistetaan paras mahdollinen lopputulos.


Hammasproteesien pohjaukset/tiivistykset

Hammasproteesit voidaan pohjata, jos ne tuntuvat suussa löysältä ja proteesin kunto sitä edellyttää. Pohjaus voidaan tehdään saman päivän aikana ja käyntikertoja tulee kaksi.


Hammasproteesien korjaukset

Erikoishammasteknikon vastaanotolla voidaan proteeseille tehdä korjauksia tapauskohtaisesti jopa odottaessa. Korjauksia ovat mm. pienet halkeamat, sekä irronneiden hampaiden kiinnitys/lisäys.


Hammasproteesien huolto

Hammasproteeseihin saattaa kertyä hammaskiveä ja värjäytymiä, jolloin ne voi tuoda Erikoishammasteknikolle puhdistettavaksi.


Suun limakalvojen ja hammasproteesien tarkistus

Varmistetaan limakalvojen ja suun yleiskunto. Samalla tarkistetaan hammasproteesien kunto, istuvuus ja proteesien mahdollinen huoltotarve. 


Listauksessa on kerrottu yleisimpiä Erikoishammasteknikon suorittamia toimenpiteitä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos mieltä askarruttaa jokin muu hammasproteeseihin liittyvä asia!


Tiedustelut ja ajanvaraus 

p. 0400 719 611